Prøv Hestegoodie her - Gratis levering

Produktliste maj 2020

(Unboxing video i bunden)

FUN IN THE SUN

Det gode vejr er på vej! Rideture i solen, mange vask under vandslangen, grønt græs og længere foldtid -  det hele er her om lidt!


Med månedens goodiebox bliver dig og din hest klar til masser af “fun in the sun”.

 Udstyrsliste:

  • Fluemaske - Giv din hest masser af gode timer udendørs med denne smarte fluemaske. Beskytter øjne og øre mod insekter. Unikt design, som sikre komfort og god pasform. Uundværlig i sommermånederne! 
  • Statera Electrolyte Balancer - Når tempertaturen stiger og hestene sveder mere under ridning, mister de ikke kun væske, men også elektrolytter. Derfor er elektrolytter vigtige i den varme tid og er et must når hesten arbejder hårdt eller når det er varmt, for at genoprette elektrolytbalancen. Statera Electrolyte Balancer genopfylder depoterne af vigtige mineraler og de salte som hesten sveder ud på de varme dage. 
  • Wonder Brush - En magisk børste, som kan bruges til alt! Hesten skifter stadig vinterpelsen ud og denne strigle fjerner nemt de løse hår i pelsen, men også på underlag og dækkener. Kan endda tages med i badet, når du vasker din bedste ven! Det kan man da kalde en All-In-One strigle!
  • Magic Unicorn Treats - 100% rent naturprodukt! Lækre godbidder med en fantastisk smag.

Ekstra gave til dig:

  • SD ørestikker - Elegante ørestikker med flotte Swarovski crystaller, som glitre i solen. Giv hverdagen ekstra shine eller forkæl en du holder af! Psst... Det er mors dag d. 10. maj :)